Om oss

Med drygt 12 års erfarenhet av Vismas programportfölj, som egen företagare, inom försäljning och som Vismakonsult, hjälper vi företag med en optimerad lösning för verksamhetens behov. Oavsett om det gäller det lilla eller stora företaget och oavsett om det gäller behov av nya produkter eller med befintliga.

Vi startar gärna våra samarbeten med ett kostnadsfritt möte för presentation och en behovsanalys.

Vi är också en del av nätverket Axta, ett nätverk med Vismaexperter som samarbetar för att erbjuda en bredare kompetens.

Försäljning

Vi vill hjälpa så många företagare som möjligt att upptäcka och att använda Visma. Förutom Visma´s produktportfölj finns det dessutom en djungel av tredjepartsprogram som är integrerade till Visma. Vi hjälper till att sålla och ta fram förslag på de bäst lämpade lösningarna för just Er verksamhet.

Installation

Att installera Visma ställer normalt sett inte höga krav på teknisk kompetens men trots det upplever användare stor osäkerhet vid installation eller ominstallation. Vi hjälper Er gärna med detta och säkerställer såklart också att det tas backup på relevanta databaser.

Utbildning

Visma är fullspäckat med bra funktioner och möjligheter för att förenkla arbetsdagen. Varje år kommer Visma med en ny version med ytterligare funktioner och möjligheter. Tillsammans hittar vi oftast stor potential till utveckling och förbättring vid utbildning.

Verksamhetskonsult

Ta hjälp att effektivisera era rutiner och processer. Vi har förmånen att dagligen få träffa företag som alla har mycket bra lösningar, tankar och idéer som vi vill sprida till fler. Ja, det är framförallt ni kunder som lär oss och ger oss kunskap och erfarenhet.

Årets Kunskaps(s)ökare
Visma Administration Kompletta affärssystem
molnlösning Molnbaserade lösningar
Visma Spcs Effektivisering